Keski-Korhosen 10. sukukokous 24.7.2016

Sukukokous pidettiin Kauhajoella Hyypän tunnelmallisella Metsästysmajalla Su 24.7.2016 .

Aamulla kokoonnuttin Kauhajoen pääkirkkoon messuun; ennen sitä oli käynti sukuseuran kantaisä Jaakko Keski-Korhosen haudalla Vuorenmäen hautausmaalla. V. 2016 tulee 170 vuotta hänen syntymästään. Satu Kantola piti tämän tiimoilta juhlapuheen kokouksessa; millainen oli tuolloin Suomi  ja Jaakko Keski-Korhosen perheen elinpiiri? Juhlapuhe on luettavissa liitteestä:  Juhlapuhe24.07.2016

Sukukokous valitsi uusia jäseniä sukutoimikuntaan. Uudeksi seuran puheenjohtajaksi valittiin Satu Kantola; hän kuuluu Albertiina Saaren sukuhaaraan. Sukutoimikunnan varapuheenjohtajaksi valittiin  uuden toimikunnan järjestäytymiskokouksessa Esa Keski-Korhonen ja sihteeriksi Pirjo Virtaniemi.

Seuraava sukutapaaminen päätettiin pitää v. 2020.

KESKI-KORHOSEN SUKUSEURAN JÄSENMAKSU on 10€/perhe. Jäsenmaksun voi maksaa tilille FI48 2105 1800 0158 91. Jäsenmaksulla katetaan sukutapaamisten kuluja.

Lämpimät onnittelut uudelle puheenjohtajalle ja sukutoimikunnan jäsenille.

Kiitos kaikille  kokoukseen osallistuneilla ja sen järjestelyihin osallistuneille!

HYVÄÄ VUODEN JATKOA KAIKILLE!

Hyypänjokilaakso 4