Sukutapaaminen 2021 siirretty ensi kesään

Hyvät suvun jäsenet,

Koronatilanteen vuoksi sukutoimikunta on päättänyt perua tälle vuodelle suunnitellun Keski-Korhosen kesäpäivän. Riskinä ja epävarmuutena pidettiin erityisesti eri perheistä ja eri puolilta Suomen kokoontuvia ihmisiä ja kokoontumista sisätiloissa. Toivomme kaikki, että ensi vuonna tilanne olisi jo niin paljon parempi, että voisimme hyvillä mielin kokoontua lähellä toisiamme. Ensi kesän tilaisuuden ajankohta ja paikka tarkentuvat myöhemmin.

Kaikille kaunista ja turvallista kesää 2021!

Terveisin Satu, sukutoimikunnan pj.

Keski-Korhosen 9. sukukokous 27.7.2013

Sukutapaaminen pidettiin Kokous- ja tapahtumakeskus Virtaniemessä, Kuortaneella.

Ohjelma: Tutustuttiin Yli-Mäyryn taidegalleriaan  (Kuortane,  Mäyry). Taiteilija Soile Yli-Mäyry esitteli kesän 2013 näyttelyn.       

Varsinainen sukukokous ja ruokailu Virtaniemessä.Kokouksen jälkeen talon isäntä järjesti leikkimieliset olympialaiset. Ohjelmassa oli myös etelä-pohjalaisten murresanojen tietokilpailu sekä musiikkiesitys (Esa Kulmala ja Pekka Metsälä). Talon emäntä piti esityksen Virtalan jäätelön valmistuksesta. Saimme maistaa eri jäätelölaatuja kahvin kera.

Galleriassa kuvia kokouksesta sekä http://sdrv.ms/14kgINq.

Kiitokset kaikille mukana olleille ja järjestäjille!

Keski-Korhosen 10. sukukokous 24.7.2016

Sukukokous pidettiin Kauhajoella Hyypän tunnelmallisella Metsästysmajalla Su 24.7.2016 .

Aamulla kokoonnuttin Kauhajoen pääkirkkoon messuun; ennen sitä oli käynti sukuseuran kantaisä Jaakko Keski-Korhosen haudalla Vuorenmäen hautausmaalla. V. 2016 tulee 170 vuotta hänen syntymästään. Satu Kantola piti tämän tiimoilta juhlapuheen kokouksessa; millainen oli tuolloin Suomi  ja Jaakko Keski-Korhosen perheen elinpiiri? Juhlapuhe on luettavissa liitteestä:  Juhlapuhe24.07.2016

Sukukokous valitsi uusia jäseniä sukutoimikuntaan. Uudeksi seuran puheenjohtajaksi valittiin Satu Kantola; hän kuuluu Albertiina Saaren sukuhaaraan. Sukutoimikunnan varapuheenjohtajaksi valittiin  uuden toimikunnan järjestäytymiskokouksessa Esa Keski-Korhonen ja sihteeriksi Pirjo Virtaniemi.

Seuraava sukutapaaminen päätettiin pitää v. 2020.

KESKI-KORHOSEN SUKUSEURAN JÄSENMAKSU on 10€/perhe. Jäsenmaksun voi maksaa tilille FI48 2105 1800 0158 91. Jäsenmaksulla katetaan sukutapaamisten kuluja.

Lämpimät onnittelut uudelle puheenjohtajalle ja sukutoimikunnan jäsenille.

Kiitos kaikille  kokoukseen osallistuneilla ja sen järjestelyihin osallistuneille!

HYVÄÄ VUODEN JATKOA KAIKILLE!

Hyypänjokilaakso 4

 

Galleria

Galleria