Ajatus Keski-Korhosen sukuseuran perustamisesta kypsyi  v.1990, kun ”epävirallinen”  suvun tapaaminen järjestettiin Kauhajoella 26.8. Hämes-Havusessa. Tuossa tapaamisessa valittiin toimikunta valmistelemaan varsinaista sukuseuran perustamiskokousta vuoden kuluttua. Kokouksessa toimi puheenjohtajana Kerttu Karhu (Albertiina Saaren sukuhaara) ja sihteerinä hänen tyttärensä Satu Karhu. Kerttu Karhu toimii edelleen sukuseuran toimikunnassa.

Seuraava sukujuhla ja sukuseuran perustamiskokous järjestettiin Kauhajoella Asuulissa 4.8.1991. Sukuseuran toimintaa organisoivaksi sukutoimikunnaksi/hallitukseksi valittin v. 1990 kokouksessa valittu toimikunta. Sukuseuran puheenjohtajaksi valittiin Rauno Sulonen (Jaakko Keski-Korhosen sukuhaara). Kerttu Karhu luotsasi sukutoimikuntaa tähän saakka ja hänen panoksensa oli merkittävä sukuseuran perustamiseksi.

Tämän jälkeen sukujuhla ja sukukokous on järjestetty 3 vuoden välein. Välillä kokeiltiin 5 vuoden sykliä, mutta se koettiin sukutoimikunnassa liian pitkäksi aikaväliksi. Nyt noudatetaan em. 3 vuoden kokoussykliä.

Sukuseuran oman viirin hankkimiseksi järjestettiin suunnittelukilpailu.  Sukukokouksessa v.2002  kilpailun voittajaksi valittiin Markku Ylisen suunnittelema luonnos. Viiri on toteutettu tämän luonnoksen pohjalta.

Keski-Korhosen sukuseuran jäsenmaksu on 10€/perhe. Jäsenmaksun voi maksaa tilille FI48 2105 1800 0158 91.

Sukutoimikunnan jäseninä toimivat 24.07.2016 sukuseuran kokouksessa valitut jäsenet:

1. HILMA NUMMIKOSKEN SUKUHAARA: Sirkka Aura ja Esa Kulmala

2. ALBERTIINA SAAREN SUKUHAARA: Satu Kantola ja Seppo Saari

3. AUROORA YLI-JUONEN SUKUHAARA: Leena Rantanen ja Tuomo Vuorenmaa

4. EMMA KESKI- SEPPÄSEN SUKUHAARA: Riitta Raivio ja Pirjo Virtaniemi

5. JAAKKO KESKI-KORHOSEN SUKUHAARA: Esa Keski-Korhonen ja Rauno Sulonen

6. MARIA ALA-JUONEN SUKUHAARA: Leena Metsälä ja Riina Kullas

7. NIKOLAI KORHOLAN SUKUHAARA: Helinä Ylinen ja Riitta Uusi-Kokko

8. AMALIA HALKOLAN SUKUHAARA:  Raimo Halkola