Keski-Korhosen Sukutapaaminen 2022

Sukutapaaminen järjestettiin Kauhajoen Nummijärvellä Majaniemen leirikeskuksessa lau 13.8.2022. Kokoontuminen keräsi 26 suvun jäsentä yhteen.

Vapaamuotoisen seurustelun ja maittavan lounaan lisäksi pidettiin sukuseuran kokous. Siinä valittiin sukuseuran johtokuntaan seuraavat henkilöt: Hilma Nummikosken haara: Esa Kulmala; Albertiina Saaren haara: Satu Kantola; Auroora Yli-Juonen haara: Leena Hyyppä ja Tuomo Vuorenmaa; Emma Keski-Seppäsen haara: Riitta Raivio ja Pirjo Virtaniemi; Jaakko Keski-Korhosen haara: Esa Keski-Korhonen; Maria Ala-Juonen haara: Leena Metsälä; Nikolai Korholan haara: Riitta Uusi-Kokko ja Helinä Ylinen; Amalia Halkolan haara: Reijo Halkola. Sukuseuran puheenjohtajaksi valittiin Satu Kantola.

Onnittelut vastuuhenkilöille; menestystä ja intoa sukuseuran asioiden hoitoon!

Seuraava sukukutapaaminen päätettiin pitää kesällä 2026. Ajankohta ja paikka tarkentuvat myöhemmin.

Hyvää loppuvuotta kaikille sukuseuran jäsenille!

Ryijyn lumo -näyttely kesällä 2022 Hämes-Havusessa. Kuvassa A. Gallen-Kallelan suunnitelema Liekki -ryijy, joka kudottu Hyypän Ylisessä (Nikolai Korholan tyttären Martta Ylisen kotitalo). Kutojana Aino Ylinen.